03-21-17 Board Agenda


AGENDA
SPRINGFIELD UTILITY BOARD AND EUGENE WATER & ELECTRIC BOARD
JOINT MEETING
EWEB BOARD ROOM
500 EAST FOURTH AVENUE  

March 21, 2017

REGULAR  SESSION
Call to order: 5:30 p.m.

1. Agenda Check
Co-chairs Dick Helgeson, EWEB and David Willis, SUB
 5:30 
2. Introductions
Commissioners and General Managers introduction, tenure and key interests
 Information  5:30 20 min.
3. Public Input
Each person will have three minutes to speak.  When you come to the podium, please give your name, and your ward if known.  The timer and lights indicate the time you have to speak.
Public Input  5:50 20 min.
4. SUB - Main Strategic Issues over Next 2-3 years
David Willis, Board Chair 
Jeff Nelson, General Manager
Information 6:10 10 min.
5. EWEB - Main Strategic Issues over Next 2-3 years
Dick Helgeson, Board President
Frank Lawson, General Manager
Information 6:20 10 min.
6. Present SUB/EWEB Collaborative Endeavors
Jeff Nelson, General Manager
Frank Lawson, General Manager 
 Review 6:30 20 min.
7. Break 6:50 10 min.
8. Round Table - Opportunities for Future Partnerships
- Resiliency and Disaster Preparedness
- BPA Rate Case Implications and Utility Involvement
- Legislative & Governmental Issues
- Infrastructure Compatibility
- Economic Development, Eugene/Springfield Metro Plan
- Others?             
 Discussion 7:00 45 min.
9. Board Wrap Up
SUB and EWEB Board of Commissioners and General Managers
 Review 7:45 10 min.
10. Adjourn  — 7:55